2022 OTURMA ODASI TRENDLERİ-EN İYİ STİL İPUÇLARI

2022 oturma odalarına yeni bir soluk kazandırmak için en son oturma odası trendlerini takip edin. Oturma odası fikirleri için ortaya çıkan yeni trendlerde herkes için bir şeyler var. Toprak renkleri doğaya dönüş görünümlerini seçebilir veya çok renkli kilimlerden karıştırıp uyumlu yumuşak mobilyalara kadar maksimalist bir havayla yaratıcı olabilirsiniz.

1. ÇALIŞMA,DİNLENME ALANLARI

Evler, özellikle oturma odaları son yıllarda çok yönlü yaşam alanları olarak kullanılıyor. Ev ofisleri, evde eğitim merkezleri ve eğlenceli bir alan haline geldi. Oturma odalarımızın çok yönlü yaşam tarzlarımıza mükemmel şekilde uymasını sağlamanın devam eden bir yolu olacak. Sonuç olarak dikkatli yerleşim kullanımı iş, dinlenme, eğlenme bölümleri ve bireysel alanlar oluşturmasına olanak tanır. Oda bölücüler, iyi yerleştirilmiş kilimler veya mobilya düzenleri alanları tamamen kapatmadan ayırmış olur.

OTURMA ODASI

2. SAKİNLEŞTİRİCİ JAPANDİ İÇ MEKANLAR

Japandi, iç mekanlarının yönlerinden biri, genel refahımızı arttırmak için doğayla yeniden bağlantı kurmaktır. Örneğin yemek odasında meşe yemek masası, keten kumaşlar, ahşap çatal bıçak takımı ile kullanabilirsiniz ve yeşillik dokunuşları görünümünü tamamlayabilirsiniz.

OTURMA ODASI

3. DIŞ MEKAN VE İÇ MEKAN ARASINDAKİ ÇİZGİLERİ HARMANLAMA

Dışarıyı içeriye davet etmek, 2022 de giderek güçlenen bir trend olacaktır. Ev sahipleri özelliikle doğayla çevrili kapalı yaşam alanları için sakin bir his yaratmaya çalışıyor. Örneğin evlerimizi ev bitkisi fikirleriyle süslemek her zamankinden daha popüler olduğunu kanıtlıyor.

OTURMA ODASI

4. MAVİ GÖKYÜZÜ DÜŞÜNCESİ

2022 için renk mavi gökyüzünden ilham alıyor. Mavi, evde dinginlik ve uyum hissi yaratmaya yardımcı olacak renklerden biridir. Mavi renk sadece bir sakinlik duygusu getirmekle kalmaz, aynı zamanda enerji enjekte eder.

OTURMA ODASI

5. TREND OLAN VİNİL DÖŞEME

Duvarlarda veya zeminlerde basit bir düz tabanla başlayın. Odanın çok sade görünmesini önlemek için modaya uygun jüt veya rattan gibi çeşitli dokular oluşturun. Zemin döşemeleri için vinil veya laminat gibi kolay temizlenebilir zemin kaplamaları tercih edin.


OTURMA ODASI

6. TOPRAK RENKLERİ

Toprak rengi bir paletle sakin, sorunsuz bir şema oluşturun ve kaliteli zaman geçirmek için sakinleştirici bir yer yaratın.

OTURMA ODASI

7. DOĞAL NEVRESİMLERE IŞIK TUTUN

Son birkaç sezonda parlak kadifeler döşeme satışlarına hakim oldu. Ancak son birkaç ayda keten kaplamalı kanepeler tercih ediliyor. Daha rahat resmi olmayan bir his veren daha nötr renklerde döşemeler tercih edin.

OTURMA ODASI

8. CANLANDIRICI YEŞİLLER

Yeşil oturma odası fikirleri her zamankinden daha popüler. Yeşil doğanın gerçek rengidir ve açık havanın sükuneti ile ilişkilendirilen bir renktir. Yeşilin bu özelliği onu evin dinlendirici alanları için ideal bir renk haline getirir. Dinlendirici bir yaşam alanı için rahat ve etrafı saran bir his için tüm duvarlarda yeşil kullanmayı düşünün.

OTURMA ODASI

9. KOORDİNASYON RENGİ

Renkleri koordine etme eğilimi, evimizdeki her şeyi daha şık hissettirmenin harika bir yoludur. Örneğin, temel bir öğe plan ancak çoğu zaman dekorun bir parçası olduğunu düşünmediğimiz radyatörleri ele alalım. Bu yükselen trend, radyatörlerin duvar rengine uyum sağlayarak dekorda daha kapsayıcı hale geldiğini gösteriyor.

Oturma Odası

Daha fazla içerik için dekorasyon kategorisini inleyebilirsiniz.

Ne Düşünüyorsun?
Mutlu
Mutlu
1
Güzel
Güzel
1
Eğlenceli
Eğlenceli
0
Üzgün
Üzgün
0
Star
Star
0
Karamsar
Karamsar
0
Total
1
Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir